• Plexiglas oplossingen standaard of op maat
  • Voor horeca - kantoren - retail - openbare locaties - contactberoepen
  • Snel geleverd
  • Advies
  • Scherpe prijzen
  • Plexiglas oplossingen standaard of op maat
  • Voor horeca - kantoren - retail - openbare locaties - contactberoepen
  • Snel geleverd
  • Advies
  • Scherpe prijzen

BLOG PAGINA BESCHERMWANDEN.nl

14 Oktober 2020 (Bron nu.nl)

Het Outbreak Management Team (OMT) heeft het kabinet geadviseerd om te onderzoeken of restaurants die niet tegelijkertijd als café fungeren, open kunnen blijven. Het OMT kwam maandag bijeen en besloot dat de meeste eet- en drinkgelegenheden dicht moeten om verspreiding van het virus tegen te gaan, maar bood een opening voor restaurants.

Het kabinet besloot dinsdag toch restaurants, lunchrooms en cafés te sluiten. Maar het OMT is van mening dat restaurants mogelijk wel open kunnen blijven als een gezondheidscheck wordt uitgevoerd en gasten 1,5 meter afstand kunnen houden.

Besmettingen in de horeca vinden vooral in cafés plaats, en in mindere mate in restaurants. Openstelling van restaurants kan onderzocht worden als de bediening mondkapjes of zogenoemde faceshields gebruikt. Er mogen dan niet meer dan vier gasten aan een tafel zitten en het restaurant moet "bij voorkeur" om 22.00 uur dicht.

Door KHN wordt tevens onderzocht of bijvoorbeeld extra maatregelen zoals kuchschermen ter bescherming van de gasten een optie is om eerder open te kunnen. Dit zal met de veiligheidsregio's worden besproken.

juni 2020

Veilige horeca dankzij flexibele Plexiglas beschermwanden?

De gevolgen van de Corona crisis zijn gigantisch en het nieuwe normaal is een 1,5 meter samenleving zolang er nog geen vaccin is. Dit is voor restaurants echter niet rendabel. De afstand in de meeste horecalocaties is in veel gevallen niet denkbaar. Denk hierbij aan kleine restaurants of bars in de binnensteden. Met anderhalve meter afstand kunnen er soms nog geen 12 personen zitten. Met 1 kok en 1 persoon in de bediening heeft het al geen zin om open te gaan. Als de huur en vaste kosten zoals Electra er ook nog af moeten naast de personele lasten kunnen deze locaties beter dicht blijven. Zelfs vanaf 1 juli als de regels versoepeld gaan worden gaat dit voor veel van dit soort kleine locaties niet lukken om rendabel open te gaan, simpelweg omdat er te weinig ruimte is om de anderhalve meter te garanderen.

De opgelegde afstand kan deels opgeheven worden door het toepassen van flexibele Plexiglas schermen in het restaurant.

De ontwerpers van Beschermwanden.nl hebben diverse schermen en tafelklemmen ontwikkeld die de ambiance van het restaurant respecteren en de veiligheid van de gasten mede waarborgt.

De stijlvolle preventieschermen zijn verkrijgbaar in heldere plexiglas uitvoeringen en kan flexibel geplaatst worden dankzij de lichtgewicht, stabiele en mat zwarte stalen constructies. De stoere tafelklemmen set is op iedere tafel eenvoudig en schadevrij te monteren en kan in een handomdraai voorzien worden van een plexiglas scherm die ertussen geschoven kan worden. De handige tafelafscheiding schermen kunnen zowel naast als over de tafel geschoven worden als tussen beschermingswand, waardoor er meer zitplaatsen gecreëerd worden en uw gasten veilig kunnen plaatsnemen.

Met bovengenoemde preventieschermen kunt u het aantal couverts in uw restaurant maximaliseren terwijl u de regels en de gezondheid van uw gasten respecteert.

Kijk voor meer informatie over de toegestane mogelijkheden per regio om gebruik te maken van plexiglas beschermwanden als handige tool om meer en veilig zitplaatsen te creëren in uw restaurant via www.khn.nl

Ook als het niet veilig toegestaan is in uw regio dan nog geeft u vertrouwen aan bezoekers en medewerkers door te werken met tafel afscheidingswanden. Het nieuwe normaal wordt steeds meer van belang in de mind set van consumenten. Denk daarom nu al vooruit en geef een optimale bescherming aan gast en medewerker met de mooie collectie preventieschermen van Beschermwanden.nl.

Beschermwanden.nl pleit daarom net als veel horeca ondernemers ervoor om in alle regio's te mogen werken met Plexiglas beschermwanden als middel tegen virusverspreiding. Alleen met alle mogelijke middelen krijgen wij de Corona crisis onder controle.

Update 24-6-2020

Inmiddels zijn kuchschermen voor buitenterrassen goedgekeurd als beschermwand te gebruiken en daardoor meer gasten te kunnen ontvangen en dichter naast elkaar te laten zitten met een tussenwand.

Kijk voor alle Plexiglas horeca oplossingen op Beschermwanden.nl